Kære kunsthåndværker

Forestil dig en rustik, gammel bådehal, der emmer af savsmuld og bejdse, og hvor et par gråsenolikker fra tid til anden flyver rundt højt oppe over loftsbjælkerne. Trægulvet er tømt for skibe og ind er i stedet rykket det ypperste indenfor fx keramik, glas, smykker, skulpturer, træ, tekstil og skind. Sådan ser der ud, når kunsthåndværkermarkedet Beddingen slår dørene op på Hundested Havn, og vi håber, at du har lyst til at deltage i 2020.

 

Det foregår den 12-14 juni, og som de foregående fem år er det et marked med fokus på høj kvalitet. Derfor er markedet censureret, og i udvælgelsen bliver der både lagt vægt på den enkelte kunsthåndværkers arbejde og på at sikre mangfoldighed blandt de ca. 60 udstillere.

 

Vi ønsker at tilbyde udstillere og gæster et endnu bedre arrangement og oplevelse i år. Vi arbejder derfor på en række tiltag, der skal sikre et mere sammenhængende og kunstnerisk udtryk samt højne kvaliteten.

Arrangements endelig plan er stadig under udarbejdelse; der arbejdes bl.a. på musik, mad, interaktioner, standes udtryk m.m. Vi vil derfor i år også tilbyde en ”premium tillægspakke”, der giver adgang til de bedst placerede stande samt bedre belysning ved disse.

En levende havn

Hundested Havn er kendt for sit levende kulturliv med arbejdende værksteder og spændende gallerier, og væksten i antal besøgende vokser fortsat. De sidste par år har nogle af vores lokale kunsthåndværkere - glaspusterne fra Backhaus & Brown og møbelsnedkerne fra Egeværk - desuden gjort Hundested kendt verden over. Deres verdensberømte glasskibe har bl.a. været med på SOFA i Chicago, TRESOR Contemporary Craft i Basel samt på Collect på Saatchi Gallery i London, og det har også skabt ekstra trafik på Hundested Havn.

Omkring 80.000 besøgende er således gået igennem dørene hos Backhaus & Brown yderst på kajen i år, og havnen som helhed har haft besøg af over 200.000 gæster. Mange af disse tilhører samme købestærke kundekreds, der besøger kunsthåndværkermarkedet Beddingen.

Igen i år vil nogle af verdens bedste sandskulptørers værker kunne opleves lige om hjørnet, og vi opfordrer alle på havnen til at holde åbent i gallerierne og de arbejdende værksteder. Rammerne til tre dage med masser af liv, kreativitet og kvalitet er skabt – vi mangler kun dig.

Fokus på pr

Vi afsætter som altid midler til at markedsføre kunsthåndværkermarkedet via annoncer og journalistisk pressemateriale i både trykte medier og på digitale platforme samt i form af plakater, flyers og Beddingens brochure. Entrébilletten gælder alle tre dage, og i 2020 er sat til 30 kr. for at signalere, at høj kvalitet ikke er gratis.

Det praktiske

Beddingen foregår fredag den 12/6 kl. 12-17, lørdag den 13/6 kl. 10-17 og søndag den 14/6 kl. 10-16.
Søndag eftermiddag overrækker vi Hundested Erhvervs Kunsthåndværkerpris på kr. 5.000,00 til én af udstillerne. 

Vi forventer plads til ca. 60 udstillere, som alle får tildelt en stand på 6 m2 (2x3 m). Der er fast gulv, gode lysforhold og adgang til strøm. Der følger et 70x200cm bord med til standen, og vi fordeler standene i de tre bådehaller omkring havnens bedding, så vi sikrer et varieret marked.

Prisen er kr. 3,000,00 ex. moms for medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere og kr. 3.500,00 ex moms for øvrige udstillere. Med i prisen er også kaffe/te under hele markedet, muligheden for at smøre sig en frokostmad samt festmiddagen lørdag aften (ex. drikkevarer).

Sådan gør du

For at behandle din ansøgning til Beddingen 2020, bedes du læse og svare på nedenstående.

Priserne for udstillere dette år er som følger (priser angivet i DKK eks. moms):

  • Medlemmer af DKoD = 3.000
  • Ikke medlemmer af DKoD = 3.500
  • Premium tillægspakke = 1.500

Angiv venligst om du er medlem af DKoD, samt om du ønsker premium tillægspakken.

 

Ansøg - senest 16. februar - om deltagelse, ved at sende en mail til; tilmeldbeddingen@gmail.com - hvori du oplyser følgende; navn og firmanavn, CVR-nummer, adresse, telefonnummer og website.

 

Du skal derudover også vedhæfte fem højtopløste fotos af dine produkter, samt skrive 100 ord omkring dig og dit håndværk, til markedsføring af Beddingen. Fristen for at indsende fotos og tekst er også den 16. februar.

 

Vi behandler ansøgninger løbende og giver senest besked om deltagelse den 31. marts.

Med venlig hilsen,

Beddingen 2020

Hundested Erhverv

Følg med på Facebook og på Instagram.

Mange hilsner og på gensyn på Beddingen

Hundested Erhverv
- i samarbejde med Danske Kunsthåndværkere & Designere

body-bg-01