August Jørgensen Advokater

AUGUST JØRGENSEN ADVOKATER er et dynamisk, full-service advokatfirma, der hjælper både erhvervslivet og private. Vi er uafhængige og har specialiseret os i at rådgive små og mellemstore virksomheder i alle klassiske udfordringer - i solid afstand fra lovens gråzoner. Hos os kan du forvente en direkte, ærlig og personlig dialog.

ADRESSE

Roskildevej 10A

telefon

+45 48247920

HJEMMESIDE

augustj.dk

C&M Regnskab

C&M Regnskab har siden 2001 været samarbejdspartner for små og mellemstore virksomheder. Jeg hjælper med bogholderi og administration, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Jeg bliver din sparringspartner og samarbejder med revisorer, pengeinstitutter og offentlige myndigheder.

ADRESSE

Forårsbakken 25

telefon

+45 40360926

Danbolig

danbolig Hundested har byens bedste beliggenhed, da vi selvfølgelig har valgt den beliggenhed, hvor kunderne og køberne også er, nemlig i hjertet af Hundested Havn. Vores butik har åbent alle ugens dage, da vi gerne vil betjene de mange kunder på bedst mulig vis. Her tænker vi både på købere og sælgere.

ADRESSE

Kajgaden 9

telefon

+45 47727033

Det Sunde Smil

Det Sunde Smil - tandcenter hundested er en moderne tandklinik med erfarne og modne medarbejdere, der har været her i mange år. Vi tager udgangspunkt i hvem du er og hvad dine behov er og vi tilbyder den bedste behandling der findes – og vi giver os tid til at lytte…

ADRESSE

Nørregade 79 C

telefon

+45 47937565

HJEMMESIDE

detsundesmil.dk

Dyrlægegården

Vi er din lokale dyrlæge. Vi behandler dit kæledyr som vi ville behandle vores egne. Vi er altid 100 % ærlige. Vi har absolut konkurrencedygtige priser.

ADRESSE

Nørregade 75

telefon

+45 47983435

EDC

EDC er Danmarks største ejendomsmæglerkæde - Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmægler og EDC Hundested er lokalområdets mest sælgende ejendomsmæglerbutik.

ADRESSE

Nørregade 29 C

telefon

+45 47982818

Email

mkr@edc.dk

HJEMMESIDE

edc.dk/hundested

E-mægleren

E-mægleren er en lokal baseret ejendomsmægler med troværdige registrerede ejendomsmæglere, der leverer en høj faglig kvalitet inden for ejendomsmæglerbranchen til en konkurrencedygtig pris, hvorved vort bidrag til kunder overstiger kundernes forventninger. Adresse: Nørregade 27 Tlf.: 28902877 E-mail: tb@e-maegleren.dk Web: www.emgl.dk

ADRESSE

Nørregade 27

telefon

+45 28902877

Email

tb@emgl.dk

HJEMMESIDE

emgl.dk

Estate

Vi elsker Halsnæs og den skønne natur, helt fra Ølsted i syd til Liseleje i nord. Vi sælger alle typer ejendomme og i alle prislag: Villaer, sommerhuse, landejendomme og grunde. Boligmassen er vidt forskellig og det er både købere og sælgere også. Det er derfor vigtigt, at salget af DIN bolig bliver tilrettelagt og skræddersyet, så salget kan gå så nemt som muligt.

Halsnæs Avis

Lokalavisen udgives onsdag med omdeling onsdag/torsdag. Avisen omdeles til alle husstand i Halsnæs Kommune med FK Distribution.

ADRESSE

Havnevej 1

HJEMMESIDE

sn.dk/halsnaes

Nærrevision A/S

Nærrevision A/S har eksisteret siden 1994, og vi har fra dag ét lagt vægt på god service og rådgivning til vores kunder, der arbejder inden for mange forskellige grene af erhvervslivet. Én ting har vores kunder dog alle til fælles – de har valgt Nærrevision, fordi vi sætter en ære i kvalitet og godt samarbejde med kunden i fokus.

ADRESSE

Nørregade 1

telefon

+45 47771210

HJEMMESIDE

naerevision.dk

Revisoren.nu

Professionelt arbejde til fornuftige penge.

Revisoren.nu ejes og drives af Charlotte Vedel Bjerre, revisor HD-R, som med mere end 20 års brancheerfaring er klar til at yde den bedste service.

ADRESSE

Pilevej 2C

telefon

47765212

HJEMMESIDE

revisoren.nu

Tandlægeselskabet

Tandlæge Sv. Ulrich Jensen har haft klinik i Hundested siden 1983. Ulrich tilbyder et velassorteret udbud af behandlingen – også til dig med tandlægeskræk.

ADRESSE

Amtsvejen 20

telefon

+45 47940925

HJEMMESIDE

hundested-tand.dk

Thrane Consulting

Sammen finder vi jeres egne talenter og underviser, træner et hold medarbejdere. De bliver i stand til selv, at dokumenterer og træne kolleger i ’best practice’.

  1. Mere rigtigt første gang.
  2. Skjult viden bringes til overfladen og bliver allemandseje.
  3. Træning 1:1, der hvor det sker- og i arbejdstiden.
  4. Viden bevares, når en medarbejder rejser.

ADRESSE

Nørregade 18

telefon

52307204

HJEMMESIDE

thraneconsulting.dk