Danske Bank

Danske Bank er Danmarks største bank og finansielle koncern. Banken servicerer privatkunder, små og store virksomheder samt institutionelle kunder. Bankens kernemarked er Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor alle typer af kunder serviceres.

ADRESSE

Nørregade 6

telefon

+45 45122370

Email

HJEMMESIDE

danskebank.dk

E-Secure

E-Secure er et Danmark mest innovative alarm- og sikringsselskaber, skabt på baggrund af mange års erfaring og viden inden for sikkerhed og sikring. E-Secure tilbyder alle former for sikring til private hjem og erhverv – alt ligefra alarmsikring, låse, videoovervågning, tågesikring, samt et hav af mekaniske sikkerhedsløsninger inden for porte og gittersikring.

ADRESSE

Posthustorvet 1

telefon

+45 50330000

HJEMMESIDE

e-secure.dk

Halsnæs Smeden A/S

Halsnæs Smeden A/S er en dygtig partner inden for alle former for VVS-arbejde. Vi favner bredt og udfører traditionelle VVS-opgaver for en lang række private- og erhvervskunder.

ADRESSE

Unovej 4

telefon

+45 47981661

HJEMMESIDE

halsnaessmeden.dk

Handelsbanken

Hundested Baadeværft

Hundested Baadeværft tilbyder gode faciliteter, maling af fribord, teakdæk, motor installation, nybygning af Molich X meter, mast og rig, vinteropbevaring, og installationer.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 47

telefon

+45 71997002

Hundested Havn I/S

Hundested Havn I/S er en mangfoldig havn, som emmer af rå og autentisk nostalgi. Forkæl jer selv med et ophold på Hundested Havn og oplev et autentisk og levende havnemiljø med masser af aktiviteter for hele familien, åbne værksteder, maritim atmosfære og frisk fisk.

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 24

telefon

+45 47937234

HJEMMESIDE

hundestedhavn.dk

Hundested Propeller A/S

Hundested Propeller A/S is a Danish company based on the island of Zealand, not far from the Danish capital of Copenhagen. We specialize in complete custom-made propulsion systems. Every unit is designed to meet the individual customer’s requirements. This is possible because everything from the design to the manufacturing and assembly is done in house.

ADRESSE

Stadionvej 4

telefon

+45 47937117

Hundested Skole

Hundested Skole er en nytænkende, kreativ og progressiv folkeskole, der ligger i naturskønne Halsnæs Kommune i Nordsjælland. Med vand på tre sider er naturen med hav, fjord, klitter, marker, skove og enge en stor og vigtig del af elever og læreres hverdag. Skolens værdier er formuleret i seks pejlemærker, som vi udfolder og udvikler året rundt.

ADRESSE

Lerbjergvej 1 B

telefon

+45 47971600

Hundested-Rørvig færgen

Færgeruten over Isefjorden mellem Hundested og Rørvig, er blandt de mest benyttede småfærger i Danmark. Overfartstiden er 25 minutter, og i højsæsonen er der afgang hver halve time med de to færger Isefjord og Nakkehage.

ADRESSE

Havnegade 18

telefon

+45 47937150

Jyske Bank Halsnæs

Jyske Bank A/S er Danmarks andenstørste bank. Koncernen har hovedsæde i Silkeborg. Ud over Jyske Banks bankforretninger i Danmark består koncernen af datterselskabet BRFkredit, leasingselskabet Jyske Finans samt en datterbank i Gibraltar. W: www.jyskebank.dk

ADRESSE

Nørregade 323300 Frederiksværk

telefon

+45 89891840

HJEMMESIDE

jyskebank.dk

Meinilds Bådebyggeri

Meinilds bådebyggeri løser opgaver indenfor bådebyggeri og almindeligt tømrer arbejde. Vi kommer gerne på det meste af Sjælland og har i øjeblikket især opgaver i København og Sydsjælland. 

Vi har stor erfaring med nybygninger og restaureringsopgaver. En del af opgaverne har været med historiske forlæg både fra private og museer. 

Vi tager gerne hele opgaven, men du er også velkommen til at deltage selv eller få hjælp til en langsigtet restaureringsplan.

ADRESSE

Nordre Bedimgsvej 14

telefon

42463016

Murer og Tømrerfirmaet Henrik Nielsen A/S

Vores tømrerfirma og murerfirma løser alle former for tømrer- og mureropgaver både for private og erhverv i Nordsjælland, lige fra Hundested til København og Roskilde. Ved større opgaver kører vi gerne lidt længere. Når vi står for dit tømrerarbejde eller murerarbejde, så er du garanteret professionelt håndværk, og vi klarer alt lige fra nybyg til renovering af dit gamle byggeri.

ADRESSE

Frederiksværkvej 101

telefon

+45 20746482

Email

hn@hn-byg.dk

HJEMMESIDE

hn-byg.dk

New Nordic Youth

Hvis du har lyst til et fantastisk år med gode venner, oplevelser, udvikling.... og eget bad og toilet på værelserne, så er NNY lige noget for dig. Her arbejder du fx med design, kreativitet og foto. Du lærer at få idéer og arbejder blandt andet med den professionelle Adobe-pakke. Vi arbejder med iMac og Canon/foto.

ADRESSE

Torupvejen 90

telefon

+45 51812590

Email

info@nnye.dk

HJEMMESIDE

newnordicyouth.dk

O.V. Jørgensen A/S

A/S O.V. Jørgensen har siden 1935 opkøbt og leveret kvalitetsfisk primært på ferskvare-markedet. I dag afsættes størsteparten af fiskemængden til fødevarevirksomheder i Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Med tilladelse til førstegangsomsætning direkte fra fiskekutterne og 11 afdelinger placeret på Sjælland, Møn, Lolland-Falster og Bornholm, alle med faciliteter til modtagelse og opbevaring af fersk fisk, sikrer A/S O.V. Jørgensen sig en konstant tilførsel af råvarer.

ADRESSE

Færgevejen 2

telefon

+45 47937014

Email

info@ovj.dk

HJEMMESIDE

ovj.dk

Peter Tvergaard

I en moderne installationsvirksomhed er det ikke tilstrækkeligt at kunne hænge lamper op. Vores arbejdsområder spænder fra traditionelle el-installationer og service på hårde hvidevarer til IHC - "det intelligente hus" og netværksinstallationer, alarmanlæg, overvågning og energioptimering.

ADRESSE

Søndergade 128

telefon

+45 47984873

HJEMMESIDE

peter-tvergaard.dk

Skolen ved Havet

Småt er godt! Privatskole i dejlige Lynæs.

En lille skole

Faglighed

Fællesskab

Åbenhed

ADRESSE

Lyngbakken 16

telefon

53612616

Sparekassen Sjælland

Vores formål er at bidrage til at gøre dit lokalområde til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Hos os er nærvær og god service en hjertesag. Som kunde i sparekassen har du derfor en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Du kommer derfor ikke til at føle dig som et nummer i rækken.

ADRESSE

Nørregade 25 A

telefon

+45 56165220

HJEMMESIDE

spks.dk

Thyssenkrupp Stål

Thyssenkrupp Stål Danmark A/S

ADRESSE

Nordre Beddingsvej 26

telefon

+45 43950700

HJEMMESIDE

thyssen.dk

TN VVS

Din Autoriserede VVS-installatør er din garanti for et godt håndværk!

Vi udfører alle former for VVS arbejde inden for vand, varme ventilation og blik.

ADRESSE

Ullerupd Skovvej 16A

telefon

20229959

HJEMMESIDE

www.tnvvs.dk/

Tvergaard Biler

Hos Tvergaard Biler er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bil, der passer bedst til dine behov. I vores salgsafdeling kan du som oftest møde undertegnede, klar med gode råd og den rette vejledning, når du er på udkig efter en ny eller en brugt bil.

ADRESSE

Sydhavnsvej 53390 Hundested

telefon

+45 47937322

Tømrer Hansen

Moderne håndværk – Gamle klassiske dyder.

Fra drøm til virkelighed i samarbejde med professionelt Tømrer- og Murerfirma

Vi beskæftiger 23 friske håndværkere bestående af både Tømrer og Murer.

Vi dækker hele Nordsjælland, så du kan også få glæde af vores professionelle ekspertise.

Vi kan stå for Fagentreprise, hvor vi tager os af dine Tømrer- og Mureropgaver. Vi står også gerne for Hovedentreprise, hvor vi eksempelvis følger projektet med at bygge dit drømmehus lige fra de første idéer, som omsættes til tegninger, til alt står klar, ligetil vi kan overdrage dig nøglen til dit nye hjem.

ADRESSE

Håndværkervej 1

telefon

81619585