Top 20 events og projekter, der arbejdes med i Hundested Erhverv

Cruise

Der er blevet planlagt i månedsvis, og søndag den 8. maj 2016 sker det endelig: Det første krydstogtskib lægger til kaj i Hundested, og der er lagt mange kræfter i at skabe en begivenhedsrig dag med gode Hundested-oplevelser. Og der er noget for alle, uanset om man er lokal, krydstogtgæst eller på besøg fra landsiden:
 
Shuttlebussen:
er gratis og kører hver hele og halve time med stop ved Nørregade, Kajgaden, (Knud Rasmussens Hus), Spodsbjerg Fyr og Kikhavn. Bussen kører tilbage gennem Ullerup Skov. Ved tilbageturen til havnen kan man stå af på Kajgaden.
Første bus kører kl. 10.00 - sidste bus kører kl. 15.00
 
Besøg de arbejdende værksteder:
 • Glassmedjen Backhaus-Brown, hvor kunstnerne fortæller om deres enestående teknik og arbejde. Det foregår hver hele time. Første gang kl. 11.00 - sidste gang kl. 16.00
 • Egeværk, hvor du hver time kan høre, hvordan møbelsnedkerne forvandler 200 år gamle egestammer til møbler og brugsgenstande med silkebløde overflader. Første gang kl. 11.30 - sidste gang kl. 16.30
Andre gode oplevelser:
 • Bryghuset er der ølsmagning i dejlige omgivelser. Bryggeren fortæller om ølbrygningens kunst. Hør mere kl. 14.00 og kl. 15.00.
 • Tag et kig ind i det gamle bådeværft. Her ligger enestående, gamle skibsskabeloner stadig oppe under loftet, og der restaureres fortsat både på værftet.
 • Klap en fisk på oplevelsesplatformen, der er bemandet med entusiastiske biologistuderende, og oplev Hundestedmotoren køre ved Fiskeriets- og Havnens hus klokken 13-15.
 • Find sælskulpturerne og nyd blomsterne og de hyggelige butikker i Nørregade.
 • Indsnus den særlige atmosfære på midtermolen med de mange spændende gallerier, atelierer og butikker.
 • Vink farvel til krydstogtsskibet fra udsigtspunktet Skansen, hvor kanonerne bliver affyret ca. kl. 17.
På gensyn,
Hundested havn og Halsnæs kommune

 

Netværksmøde: Få flere kunder med den gode historie

Journalistisk omtale i medierne er ubetinget den billigste, mest troværdige og mest effektive måde at markedsføre din virksomhed på, hvis du gerne vil have flere kunder og mere omsætning.

I modsætning til annoncer er det ikke noget, man køber sig til. Tværtimod handler det om at forære medierne din gode historie. Hvad det kan være for historier, og hvordan du får dem i spalterne eller æteren, kan du lære meget mere om på Hundested Erhvervs næste workshop den 5/2.

 

Det er den lokale freelancejournalist Julie Mathiesen, der står aftenens program. Julie er vant til at afsætte sine egne historier – ofte på vegne af netop virksomheder – til en lang række meget forskellige medier. og som tidligere chefredaktør og fastansat journalist har hun igennem mange år siddet på den anden side af bordet og ved derfor, hvad der skal til for at fange journalister og redaktørers opmærksomhed.

 

Det bliver en workshop med oplæg fra Julie og med rig mulighed for at få gode råd til deltagernes egne muligheder for at få medieomtale. Som forberedelse til workshoppen må du derfor meget gerne tænke over, hvad der adskiller dig fra dine konkurrenter, for her ligger ofte en god historie gemt. Den kan fx handle om medarbejderne, kunderne, succesoplevelser for virksomheden, dens historie, ejeren eller banebrydende nye produkter.

Jo mere du som deltager har overvejet på forhånd, jo flere konkrete råd kan du få med fra hjem, og jo mere givende bliver aftenen for alle. Har du et par stikord klar ved tilmeldingen, så skriv dem gerne til Julie, der så kan forberede sig endnu skarpere på netop din historie og dens vej til spalterne.

 

Workshoppen er gratis for medlemmer af Hundested Erhverv og foregår torsdag den 5. februar kl. 19-21 i Færgeterminalen på Færgevej 4. Vi serverer lidt snacks og drikkevarer.

Tilmeld dig senest fredag den 30. januar på mail til julie@konteksten.com

Vi glæder os til at se dig,

 

Mange hilsner,

Mette Bentzen og resten af bestyrelsen

 


 

 

Kommende netværksmøder for medlemmer af Hundested Erhverv 2014/2015:

 

1. oktober: Sådan får du nye kunder med Facebook


26. november: Sådan bruger du oplevelsesøkonomi i din forretning

 

5. februar: Sådan markedsfører du din forretning vha. den gode historie


19. februar: Sådan skriver du tilbud, der giver dig opgave


April: Sådan målretter du din annoncering


Maj: Sådan får vi flere lokale til at handle lokalt

 


 

Beddingen - Marked for dansk kunsthåndværk 

En ny tradition er skudt i gang, når vi i midten af juni 2015 åbner tre af de gamle bådhaller for det bedste af professionelt, dansk kunsthåndværk. Langs kajen er der åbent i gallerierne og på de arbejdende værksteder, og hele området vil summe af kreativitet og kvalitet. Hundested Havn har en mangeårig tradition for både kunst, håndværk og kunsthåndværk af meget høj kvalitet, og de seneste år har området udviklet sig til et kreativt centrum i Nordsjælland. Det er derfor helt naturligt at udvide med et marked, hvor de dygtigste kunsthåndværkere kan udstille og sælge deres værker. Se mere: www.beddingen.dk

 


 

 

Sildens dag  

 

 


 

Watermusic 

Watermusic er en årligt tilbagevendende begivenhed i Hundested Havn, hvor der 4 lørdage i sommerhalvåret er koncerter på den 60 m2
store flydescene i havnebassinet ud for Glassmedjen Backhaus & Brown i Kulturhavnen. Selve koncerterne er gratis, og på molen lige ved siden af
kan man købe drikkevarer og mad, der nydes under åben himmel, mens musikken spiller. Bestil biletter på www.billetboxen.dk

 

Program for 2014

 

28. juni: Cæcilie Norby

Den danske verdensstjerne Cæcilie Norby åbner dette års Watermusic-koncerter lørdag den 28. juni. 
Med en VIP-billet til kun 260 kr. inkl. gebyr får du både lækker middag på molen fra kl. 18 og stjernebesat musik fra flydescenen. Menuen byder bl.a. på sesambagt laks, citronstegt kyllingebryst, ristede nye kartofler, diverse friske salater og hjemmebagt brød.
Norby seneste CD "Silent Ways" udkom sidste forår og indeholder en håndfuld af hendes all-time singer/songwriter-favoritter med fortolkninger af bl.a. Bob Dylan, Leonard Cohen, Tom Waits, Nine Inch Nails og Soundgarden.

 

26 juli kl 18: Home Opera fra Berlin

De tre sangere og deres pianist har et enkelt og uortodokst koncept: De forvandler små intime rum til koncertsale, og den sidste lørdag i juli gælder det flydescenen i Hundested Havn. 
For opera kan sagtens foregå helt tæt på publikum, og ensemblets mål er bl.a. at tiltrække publikum, der ellers ikke troede, at de kun lide opera - for det her er opera, som du aldrig har prøvet det før :-)Se mere på www.homeopera.net og på www.facebook.com/HomeOpera - og bestil VIP-billetter til kun 260 kr. inkl. gebyr til både middag og musik på www.billetboxen.dk

 

23 august kl 18: DRUM&DANCE og JAZAFRUNK

Trommeslager Laurent Fricault præsenterer grupperne DRUM&DANCE og JAZAFRUNK, der optræder med et show, der tager publikum med på en fascinerende rejse gennem rytmens historie. Fra den traditionelle afrikanske musik og dans til funky elektrisk fusion - fra det traditionelle til det moderne. Som altid er der mulighed for lækker middag på molen før koncerten. Middagen serveres kl. 18 og musikken starter kl. 19, og for kun 260 kr. inkl. gebyr sikrer du dig en VIP-billet til begge dele. www.billetboxen.dk

 

6. september kl 18: Santanas Venner

Den årlige begivenhed Sildens Dag bliver afsluttet med en sand fest, når Santanas Venner indtager flydescenen i Hundested Havn.

En aften med Santanas Venner byder både på svævende musik, man kan sidde stille og blive emotionelt bevæget til, men bestemt også salsa-, samba- og mamborytmer, der indbyder til en tur ud på dansegulvet. Det hele starter kl. 18, hvor du får kun 260 kr. inkl. gebyr får både lækker middag på molen og lidt senere koncert fra flydescenen. www.billetboxen.dk

 


 

Hundested by Night er arrangeret af Nørregadeudvalget et udvalg under Hundested Erhverv - og vi glæder os til at se jer alle i Nørregade til denne gentagne årlige begivenhed. 

Nørregade byder på koncerter, optog, dans, god mad og festlig stemning når alle butikkerne åbner op i kulturaftenen og fejre Hundesteds hovedgade. 

 


 

Hundested Sandskulptur Festival

- Sand i Verdensklasse

 

Vi venter med spænding på årets tema....

 

Sandskulpturfestivalen løber over hele sommeren fra

midt maj på Hundested Havn.

 

Virksomheder, foreninger og turarrangører tilbydes en række spændende særarrangementer.

 

Se mere på: www.sandfestival.dk

Kontakt: info@sandfestival.dk

 

Folkene bag Hundested Sandskulptur Festival: Christian Warrer, Jens Henriksen og Thomas Ingversen

 

 


 
Seneste indlæg

Generalforsamling

Nyt medlem

Velkommen til Bodil Neergaard Håndvævet

Nyt medlem

Velkommen til Foreningen Hundested Kino

Nyt medlem

Velkommen til Lynæs Bådeværft

Nyt medlem

Velkommen til Tilde Heding og Brandscaping

Nyt medlem

Velkommen til KC Dekoration & Skilte

Nye medlemmer

Velkommen til fire nye medlemmer:
Massageskolen
Slettebjerggård Ridecenter
Tine Lisby
By Werner

Nye medlemmer af Hundested Erhverv!

Velkommen til MY Veterantog.

Nye medlemmer af Hundested Erhverv!

Velkommen til Leather Goods fra Hundested Havn og MVL - Morten Vang Larsen.

Nyt medlem

Velkommen til ThyssenKrupp Stål Danmark A/S som her meldt sig ind i Hundested Erhverv.

Velkommen til to nye medlemmer af Hundested Erhverv

Cup & Cake i Nørregade og CG Kiosk v. tanken på Amtsvejen har meldt sig ind i Hundested Erhverv. Velkommen til og tak for jeres opbakning :)

Velkommen til nyt medlem

Der starter en ny butik i Hundested der hedder Mallot. Børentøj og systue i Nørregade nr. 25.

Velkommen til Hundested og velkommen som nyt medlem i Hundested Erhverv.

Velkommen til nyt medlem

Hobithytterne på Hundested Havn er nu medlem af Hundested Erhverv, velkommen til!

Se mere på www.greenwell.dk og www.hobbithytter.dk

Velkommen til nyt medlem

City Bakery har netop åbnet en butik i Nørregade i Hundested. Og har også meldt sig ind i Hundested Erhverv. Velkommen!

Se mere på www.citybakery.dk

Indlæg af Annette Beier Liisberg - feb. 2015

Hvorfor skal jeg være medlem af Hundested Erhverv?

 

Læs hele Annettes indlæg, klik her!

 

......Hundested Erhverv har gennem de år foreningen har eksisteret skabt et samarbejde mellem de erhvervsdrivende som har styrket indsatsen i området. Antallet af turister er eksploderet de seneste år, og de turist relaterede forretninger har gennem finanskrisen kunnet overlevet, og står nu styrket til den tid der nu forhåbentlig kommer.

Flere kunstnere har atelier og salgssted, og som noget nyt, kan flere leve af deres kunst - hvilket er de færreste forundt når man arbejder i denne usikre branche.

 

Den udvikling betyder at flere handelsdrivende og håndværkere  har kunne ansætte lærlinge og nye medarbejdere. Den direkte afsmitning til andre erhverv er slående: Revisor, bogholdere, virksomheder der arbejder med web design, markedsføring, journalistisk arbejde, fotografer og mange andre får nu en ny kundegruppe. Byens ejendomsmæglere melder om større interesse omkring Hundested by bl.a. pga. de mange attraktioner byen efterhånden byder på. En levende og voksende restaurationsbranche skaber arbejde,  unge begynder at flytte tilbage til området, bl.a. fordi det er billigere at bo her end i storbyen. Men det fordrer et aktivt handelsliv/foreningsliv for at fastholde dem og det fordrer en stærk handelsforening.....

Sæt kryds i kalenderen til næste workshop målrettet mod håndværkere
19 februar kl. 19:00 – 21.00

Vil du vinde flere tilbud
Vi sætter fokus på din kunde og hvad der gør at netop du vinder tilbuddet.

 • Kunden i fokus
 • Kundens instruktioner er vigtige.
 • Det professionelle tilbud
 • AB92

 Oplægsholdere:
Svend Ove Pedersen - Erhvervsskolen Nordsjælland
Carsten Spørring - Erhvervsskolen Nordsjælland
Lone Munk Jensen - August Jørgensen Advokater 

Sæt X i kalenderen den 5. februar 2015:

Netværksmøde med temaet: Sådan markedsfører du din forretning vha. den gode historie. 

Kl 19 i den gamle færgeterminal, Færgevej 4 på Hundested Havn. Det er gratis at deltage for medlemmer af Hundested Erhverv.

Se hvordan du tilmelder dig her

Velkommen til nye medlemmer af Hundested Erhverv:

LL SkoService, se mere på www.llsko.dk

og 

Hundested-Rørvig Færgefart A/S, se mere på www.hundested-roervig.dk

Velkommen til nyt medlem af Hundested Erhverv:

 Yo Yo - Hundesteds nye familie restaurant. Se mere på www.yoyo-hundested.dk

Ordinær generalforsamling 2014

19. november 19.00 i

Færgeterminalen, Færgevej 4

 

Dagsorden

1. Valg af dirigent
2. Formandens beretning
3. Fremlæggelse af revideret regnskab
4. Fremlæggelse af nyt budget, herunder medlemskontingent
5. Forslag fra bestyrelse eller medlemmer
6. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
På valg: Andrew Brown og Mette Ingversen
7. Valg af suppleanter til bestyrelsen.
På valg: Frederikke Marguerite Nymark og Lone Munk Jensen
8. Valg af revisor
9. Valg af revisorsuppleant
10. Eventuelt


Forslag som ønskes behandlet sendes senest 8 dage før generalforsamlingens 
afholdelse til formand, Mette Bentzen, på hundestederhverv@gmail.dk 


Tilmeld dig på kontakt@halsbryg.dk 
senest 15. november 2014.

 

Årsrapport for året 2013/14, klik her

Generalforsamling den 24. november

Vi indbyder alle medlemmer til at komme til Generalforsamling i færgeterminalen, Færgevejen 4, den 24. november kl 19.

Se Årsrapport for året 2014/15, her.

 

Har Hundested en fremtid som handelsby?

Debat om det fremtidige centerområde i Hundested

 

Hundested Erhverv og Hundested Havn inviterer Hundested Erhvervs medlemmer til en uformel snak om kommunens oplæg til det fremtidige centerområde.

 

Det er vigtigt at høre din mening, vi forventer at følgende emner vil blive berørt i aftenens løb.

 • Gennemgang af kommunens folder (se vedhæftet)
 • Havn og By – eller et samlet handelsområde?
 • Pop-up butikker – er det godt eller skidt?
 • Kan vi overleve endnu et storcenter i Hillerød?
 • Hvilke typer butikker ønsker vi og kan vi gøre noget aktivt for at tiltrække dem?

Tirsdag den 11/11 kl. 19 i den gamle Færgeterminal - Færgevejen 4​

 

Vel Mødt

Hundested Erhverv og Hundested Havn

Nyt medlem til Hundested Erhverv

Velkommen til Global Weighing A/S

Nordre Beddingsvej 26A ▪ 3390 Hundested

Tlf.: 47 76 04 30 ▪ @: info@gwt.dk

 

Se mere på: gwt.dk

Hvordan skaber vi 100 nye jobs

Skal din virksomhed være en del af Nordsjællands Maritim Klynge?
   
Torsdag den 23. oktober i Færgeterminalen,
Færgevejen 4, Hundested Havn kl. 19.00-20.30

 
Igennem det seneste år har Hundested Erhverv og erhvervsnetværket F5 Halsnæs samarbejdet om udviklingen af de maritime serviceerhverv i Halsnæs. Det har nu resulteret i, at et større samarbejde på tværs af regionen er på tegnebrættet. Vi vil fortælle om idéerne bag Nordsjællands Maritim Klynge og høre om din virksomhed er interesseret i at deltage i projektet.

Oplægsholdere på mødet:

 • Mette Bentzen, formand for Hundested Erhverv – Drømmen om det Maritime Service Center i Hundested
 • Steen Hasselriis, borgmester i Halsnæs – Den brændende platform – Vækst
 • Steen Sabinsky, direktør i EMUC (Europas Maritime Udviklingscenter) Nordsjællands Maritime Klynge
 • Søren Brink, havnefoged i Hundested Havn – Hundested Havn er i rivende udvikling

Baggrund:
Tanken er at udvikle en maritim klynge i Nordsjælland, som skal skabe vækst, jobs, udvikle de eksisterende virksomheder der arbejder med det maritime miljø eller ønsker det, skabe nye iværksættervirksomheder, tiltrække nye virksomheder, udvikle uddannelse, kompetencer samt forskning og ny innovation.
Alt sammen med udgangspunkt i et fælles udviklingssamarbejde mellem de 3 kommuner i Nordsjælland: Helsingør, Halsnæs og Gribskov i et samarbejde med en erfaren klyngeorganisation: Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC).

Tilmelding på inbak@halsnaes.dk senest den 20. oktober 2014
Hilsen Hundested Erhverv og F5 Erhvervsservice Halsnæs

Jyske Bank inviterer til infomøde: SWIPP – bliv klar til fremtiden

Nu er de første butikker klar til at modtage betaling via SWIPP. Vi er sikre på at betaling med mobil vil blive et stort hit i den nærmeste fremtid. Og derfor gælder det om at være med fra starten.

Vi inviterer derfor til morgenmøde på: 

 

Charlies Café

Nørregade 29, Frederiksværk.
Torsdag, den 6. november, kl. 08:30

 

Her vil du høre mere om SWIPP og kunne prøve det i praksis. Jyske Bank vil være vært ved en kop kaffe og morgenbrød. 

Tilmelding senest 31. oktober på frederiksvaerk@jyskebank.dk

 

Invitationen gælder butikker og virksomheder i både Hundested og Frederiksværk.

Velkommen til nye medlemmer i Hundested Erhverv

Vi siger velkommen til to nye medlemmer:

Byens Pizza, Nørregade 47C, tlf. 47 98 12 34

og til

Le Petit Salon, Søndergade 50, tlf. 47 98 05 50

Velkommen til nyt medlem i Hundested Erhverv

Wordmaster har meldt sig ind i Hundested Erhverv. Virksomheden tilbyder oversættelse, korrekturlæsning samt tekstforfatning. Se mere på www.wordmaster.dk. For kontakt tlf. 26 22 23 10.

Gratis netværksmøde for medllemmer af Hundested Erhverv

Sådan får du nye kunder med Facebook” foregår onsdag den 1/10 kl. 19-21.30

 
Konkret workshop, der henvender sig til alle uanset erfaring. Har du intet kendskab til Facebook, går du derfra med en aktiv profil for din virksomhed. Og er du allerede bruger, vil din profil være skærpet, og du går hjem med nye input til, hvordan din side kan få endnu mere opmærksomhed.

 

Sådan gør du:
Tilmeld dig workshoppen før 20/9 ved at sende en mail til julie@konteksten.com, hvor du oplyser navne på alle deltagere, firmanavn, tlf.nr. samt website og evt. firmaprofil på Facebook.
 
Medbring en bærbar computer – og har du ikke mulighed for det, så gør meget gerne opmærksom på det ved tilmeldingen.
 
Vi serverer lidt snacks og drikkevarer ved netværksmødet og glæder os til at se jer i den gl. færgeterminal på Færgevejen 4, Hundested.
 
Har du spørgsmål eller kommentarer til workshoppen, er du meget velkommen til at kontakte Julie per mail til julie@konteksten.com eller på tlf. 2271 5334.

Sildens dag

Sildens Dag på Hundested Havn 6/9 2014!
Se programmet allerede nu for en dag på havnen med sild og fisk som omdrejningspunkt for en dejlig dag med et hav fuld af oplevelser for hele familien. Program, klik her!

Velkommen til nyt medlem i Hundested Erhverv Helle K Kunst og Design

på havnen i Hundested

Nordre Beddingsvej 39 ▪ 3390 Hundested

Tlf.: 21 84 42 31- hellekrugerlau@gmail.com

Velkommen til nye medlemmer i Hundested Erhverv

STILFISK – Bolig & Interiør og C-wex It og udvikling. Se mere om virksomhederne på www.stilfisk.dk eller www.c-wex.dk

Husk Generalforsamling i Virksomhedsnetværket F5 

 DATO OG TID: TORSDAG DEN 22. MAJ KL. 16.30

 STED: GJETHUSET, GJETHUSGADE 5, 3300 FREDERIKSVÆRK 

Se mere: www.f-5.dk

Successen ”The next big Thing” følges op!

Den 21. maj 2014 kl. 18.00 til ca. kl. 20.00

inviteres du til en opfølgning og konkret aften om, hvordan du i erhvervssammenhæng kan bruge

Facebook - LinkedIn - Trustpilot

Det foregår hos Hundested Propeller A/S , Stadionvej 4, 3390 Hundested

Være med til at udvide vores fælles netværk og invitere en af dine netværker med til denne

aften. Det er gratis at deltage.

Vi begynder med en delikat sandwich og kolde drikkevarer.

Tilmelding på inbak@halsnaes.dk senest den 19. maj 2014

To nye medlemmer til Hundested Erhverv

Hundested Erhverv siger velkommen til Havnens Perle og Halsnæs Alarm som nye medlemmer af foreningen.

Velkommen til Hamiltons Havne Galleri som medlem af Hundested Erhverv

Hamiltons Havne Galleri på Hundested Havn har valgt at støtte op om arbejdet i Hundested Erhverv. 

Hamiltons Havne Galleri - www.galleri-hamilton.dk

Velkommen til Den Blå Ansjos

Restauranten Den Blå Ansjos på Hundested Havn har meldt sig ind i Hundested Erhverv.

 

Den Blå Ansjos, Ndr. Beddingsvej 19, Hundested Havn.

Velkommen til Røgeristen

Røgeristen på Hundested Havn har meldt sig ind i Hundested Erhverv for at støtte op om arbejdet.

 

Røgeristen Ndr. Beddingsvej 31, Hundested Havn. www.roegeristen.dk

The Next Big Thing?

– Erhvervsdrivende, kom og få et indblik i den hæsblæsende digitale udvikling

Du inviteres med på et strejftog ind i den nærmeste fremtid. Få et indblik i hvordan du kan forandre virksomhedens kommunikation og ændre kunders adfærd med de sociale medier.  

 

Lasse Høgfeldt, kommunikationsdirektør i Jyske Bank, giver et inspirerende indblik i en fantastisk fremtid med de nye sociale medier og mobile enheder, som Google Glasses, selvkørende el-biler - og den nye generation C.  

Jyske Bank er netop kåret som vinderen i kategorien Digital Signage som betyder: markant bedre digital kommunikation.

Arrangementet afholdes i Gjethuset den 23. april 2014 kl 18 - 20

 

Tilmeld dig på e-mail: inbak@halsnaes.dk senest den 11. april 2014 kl. 12.00

Oplys dit navn og virksomheden, eller foreningen - tilmelding er nødvendig.

 

Netværksmødet er sponsoreret af Jyske Bank Frederiksværk, Halsnæs Rotary og F5 Virksomhedsnetværk. 

Velkommen til Genbrugsbutikken på Strandvejen

Genbrugsbutikken på Standvejen 23 vil være med i Hundested Erhverv. De melder sig under de aktive faner for et aktivt handelsliv i hele byen :)

Hundested i Lorry:

Hundested er bare federe. Indslag i søndagsmagasinet den 9. marts 2014 i Lorry.

 

Se indslaget her: http://www.lorry.dk/arkiv/2014/3/9?video_id=88661

Velkommen til nye medlemmer af Hundested Erhverv:

Galleri Liisberg

Kajgaden 2 ▪ 3390 Hundested.
Tlf.: 22 82 31 05 ▪ @: annette@liisberg.net

www.galleriliisberg.dk

 

Galleri Bichel kunst-antik-design

Havnegade 2 b ▪ 3390 Hundested

Tlf.:  40 79 00 18 ▪ @: gallbich@gmail.com

Velkommen til nye medlemmer af Hundested Erhverv:

Mette Philipsen - Keramik og fotografi 

Hundested Havn

Velkommen til nye medlemmer af Hundested Erhverv:

Atelier og Galleri Brammer og Bjerg

 

Mostel Byg Aps

 

KM Sport

 

Ejendomsmælgerfirmaet Sødring

Er du en Hans eller en Holly?

Vil du vide mere om de forskellige Folk og har du måske lyst til at give en hånd med, så skriv på mail: hundestederhverv@gmail.com